Verkopen

U wil verkopen?

Alhoewel er veel te koop-bordjes in het straatbeeld te zien zijn, is uw woning verkopen allesbehalve een alledaagse bezigheid. Er komt zo veel bij kijken en dat niet alleen op praktisch en administratief vlak.

Vaak gaan er ook emoties mee gepaard. Net daarom willen wij meer zijn dan louter vastgoedmakelaars en hebben we niet alleen oog voor vastgoed, maar ook steeds voor u als eigenaar of als koper. Terwijl wij alles in het werk stellen om uw woning vlot te verkopen, zullen we u ook op de hoogte brengen van iedere stap die we nemen.

Hebt u toch nog vragen? Daarmee kan u steeds bij ons terecht!

Kom langs op kantoor of vul het contactformulier in

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en de tekst 'Weten wat uw woning appartement of bouwgrond écht waard is? Vraag nu een Gratis Schatting Realisten Makelaar Expert Bel 011 18 60 60'


Ongevallen-overlijdensverzekering voor kopers

Net als de notaris biedt Realisten kopers een tijdelijke levensverzekering aan in geval van overlijden door ongeval. Natuurlijk is dit ook interessant voor verkopers omdat de verkoop zodoende verzekerd is.

De verzekering dekt het risico tijdens de periode tussen het ogenblik van ondertekening van de onderhandse overeenkomst bij Realisten en de ondertekening van de akte bij de notaris.

Zo komen in geval van rampspoed, de partner en erfgenamen die achterblijven, niet voor bijkomende onaangename verrassingen te staan.